Anne Martine van Liere en Niels de Louw winnen in De Peelbergen

Anne Martine van Liere en Niels de Louw winnen in De Peelbergen

In de Peelbergen scoorden de Nederlanders dit weekend goed in De Peelbergen Competitie. Vooral Anne Martine van Liere en Niels de Louw vielen goed op. 


Klasse ZZ

Anne Martine Van Liere won hier met Georgia VLS (Corrado) voor ons land. Jinse Van der Haegen volgde met Juventus vh Blauwhof (Berlin) voor België, Danny Van Es stuurde Hamilton (Contact vd Heffinck) naar de derde plaats. Malin Bollen kon vierde worden, Jeffrey Schmitz en Ghorla van Beek (Padinus) konden de vijfde plaats veroveren.

Klasse Z

Danny Van Es kon met Noor C (Bisquet Balou) de tweede plaats veroveren. Niels de Louw en Leroy 175 (Lasino) waren nog wat sneller en wonnen voor Nederland. Britt van Golstein Brouwers kon met Gentile (Voltaire) derde worden voor de Nederlanders. Jeffrey Schmitz en Elcup Van Beek II Z (Elvis ter Putte) werden vierde, Joffra Schaap-Greve finishten als vijfde.

Klasse M

Malin Bollen won deze proef met Serieuse du Rouet (Allegreto) voor België. Danny Van Es volgde met Noor C als tweede, Niels de Louw finishte op de derde plaats met Impala (Rascin). 

Klik hier voor alle resultaten.