Amanda Slagter scoort in Peelbergen Grand Prix

Amanda Slagter scoort in Peelbergen Grand Prix

Afgelopen weekend was het sport van de bovenste plank tijdens de PRO Tour in Kronenberg. In de  1.40m Grote Prijs wist de Duitse springruiter, lokaal talent, Amanda Slagter achter zich te houden. Renzel won met de 8-jarige Casall-zoon, Canmore. Het paar klokte foutloos af in 38,40 seconden. Ook Amanda Slagter hield de chrono onder de 39 seconden. In het zadel van Candy Crush AD (Chacco  Blue) volgde de amazone op de tweede plek voor Martin Sterzenbach met C'est bon  (Clearway).

Net buiten het podium loodste Belg, Geoffrey  Cobbaut zijn Lambada (Edjaz van het Merelsnest) foutloos naar de vierde plek. De top vijf werd afgewerkt door Emma Bocken met Sambucca (Sandro Boy).

Eerder won Kessy van Berlo al de 1.40m rubriek met ERma (Larino). De Nederlandse bleef één seconde voor op Sophie van der Werff met Global W (Baloubet du Rouet). Barbara Scheuder werkte de top drie af met Eye of the Tiger (Carambole). In deze rubriek stelde Bruno Vermeire zich op in de prijzen. De Belg sprong met Mini Cooper naar de zevende plek.

Verder noteerde ook Lizzy De  gooijer met Mylow Blue Z (Mister Blue) tweemaal de eindzege in de 1.35m rubrieken.

Alle uitslagen