Amanda Slagter schittert op het podium in Grand Prix Riesenbeck

Amanda Slagter schittert op het podium in Grand Prix Riesenbeck

In Riesenbeck werd een internationaal weekend afgesloten met de Grand Prix van de CSI2* competitie. In deze Grand Prix over een hoogte van 1m45 slaagden er twaalf combinaties in om de nul te behouden. Een barrage met twaalf moest dus uitsluitsel bieden. De overwinning bleef in Duitse handen: Michael Kölz reed Cellato (v. Cellestial) foutloos rond in 36,02 seconden. Hiermee liet hij zijn eerste achtervolgster, Kathrin Müller, ruim een seconde achter zich. 

Müller nam met Comme I Need You (v. Comme Il Faut) de tweede plaats mee naar huis. De 12-jarige merrie kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 37,32 seconden. Amanda Slagter maakte het podium compleet. Zij rekende op Cornet Blue PS (v. Chacco-Blue) om in 37,38 seconden een foutloze ronde te springen. 

Matt Garrigan volgde met de KWPN-er Jaguar (v. Corporal VDL) op de vierde plaats. Het duo deed het foutloos in 38,04 seconden. Markus Renzel en Pikeur Lemar (v. Los Angeles) werden vijfde. Zij noteerden een foutloze barrage in 38,21 seconden. 

Klik hier voor de resultaten