Albert Zoer wint grote prijs Balkbrug

Albert Zoer wint grote prijs Balkbrug

Albert zoer heeft een drukke week achter de rug in de Diamanthal in Balkbrug. Maar liefst 21 keer kwam de ruiter aan start tijdens Paard Balkbrug. In de afsluitende 1.45m GP won de Nederlander eveneens. Negen combinaties bleven in het basis parcours wat op een hoogte stond van 1.45m foutloos waaronder Albert Zoer met Heechhiem’s Cancun Vdm maar ook met Florian.

Met Florian bleef hij in de barrage foutloos en zette een tijd neer van 35.96 seconden. Karim Fares en zijn Captain Z konden dit sneller en finishte in 35.91 seconden.


Nóg sneller waren Bert-Jan Zuidema, Micheal Greeve en Lennard de Boer, maar bij hun viel er helaas een balk naar beneden. Albert en Heechhiem’s Cancun Vdm wisten wel foutloos te blijven, en in een tijd van 35.08 sec. schrijven zij de Anemone Horsetrucks grote prijs op hun naam!


Eveneens de derde plek wist Albert Zoer te pakken met Zirocco Blue-zoon Florian, vijf honderdste langzamer dan Fares. Marriet Smit-Hoekstra eindigden met de Warrant-nakomeling Hischmiran op de vierde plaats gevolgd door Bert-Jan Zuidema in het zadel van Fleurabella (Diarado).

Aanwezige fotograaf, Fototrailer legde de sport vast op enkele knappe beelden.


f. Persbericht - Fototrailer