Albert Zoer spring net buiten het podium in de 2* Medium Tour van Riesenbeck

Albert Zoer spring net buiten het podium in de 2* Medium Tour van Riesenbeck

In het Duitse Riesenbeck is de 2* Medium Tour over een hoogte van 1m40 zojuist afgewerkt. Dat werd een rubriek rechtstreeks op tijd waarbij 24 combinaties foutloos wisten te blijven. Klaus Otte-Wiese zorgde ervoor dat de winst in Duitsland bleef. Onze landgenoot Albert Zoer hield de Nederlandse eer hoog met een mooie vierde plaats. 

Klaus Otte-Wiese was met Cantano 32 (v.Cachassini) de te kloppen ruiter. Hij kon het parcours foutloos afleggen in een tijd van 64,81 seconden en die tijd kon niemand meer verbeteren. Zo bleef de overwinning in Duitsland. Ierland zagen we terug op de tweede en de derde plaats. Michael G Duffy reed Celentano K (v. Cador 5) naar de tweede plaats in 65,89 seconden, Sophie Dalm was met Volnay De Choc Z (v. Vivaldi du Seigneur) nipt trager en moest genoegen nemen met de derde plaats. 

Albert Zoer zorgde voor een mooie Nederlandse prestatie. Met zijn KWPN ruin Jackpot (v. VDL Zirocco Blue) sprong hij naar een mooie vierde plaats. Mohamad Mogheeth Al Shehab vervolledigde met Imoogi Hero (v. Exxon Hedonist) de top vijf. Ook Jur Vrieling legde het parcours foutloos af. Zo nam hij met Pmf 2join Jubilee (v. VDL Zirocco Blue) nog de tiende plaats voor zijn rekening. Klik hier voor de volledige uitslag.