Albert Voorn wint ZZ in Peelbergen

Albert Voorn wint ZZ in Peelbergen

In de zwaarste proef van de Peelbergen competitie ging Albert Voorn met de overwinning aan de haal. Hij deed dit met Dante. 

ZZ - 1.35m

Albert Voorn en Dante (v. Padinus) winnen voor Stella Rohlcke met Delina (v. Verdi). Nathalie van der Mei eindigt met Holymoly (v. Verdi) op de derde plaats en met Haya (v. Colandro) op vier. 
Resultaten

Z - 1.25m

Thiago Ribas da Costa en Aragon des Dames (v. Arko III) waren de beste combinatie in de twee fasen. Andrej Pavlovic volgt met Coronaro (v. Coronado) volgt op twee, Thomas Weinberg en Messie - SL (v. Canabis Z) op drie. 
Resultaten

M - 1.15m

Maxin van der Velden was met Zandorra Z (v. Zandor Z) de overwinnaar. Hij bleef voor Sandra Klaessen met Ikeoberlina (v. Zacharov) die op hun beurt sneller waren dan Thomas Weinberg, wederom met Messie - SL. 
Resultaten

L - 1.05

Marcel Van Driel won deze klasse met Jay Jay van de Muggenhoek (v. Caleandro). Wiel Heber (v. Dinken) volgt op twee, Detlef Sonnenberg finisht derde met Orang Utang Claus (v. Casper). 

BB - 70/80.

In de eerste klasse van de dag was de overwinning voor Lisa Candin met Patton of the Paddocks (v. Cornet Obolensky). Esmee Hooymans springt met Casanova (v. Concorde) naar een tweede plaats, Marcel van Driel en Eprom van www.olland.biz (v. ERP van www.olland.biz) vervolledigen de top drie.