Top vijf voor Frank Schuttert in Grand Prix Azelhof

Top vijf voor Frank Schuttert in Grand Prix Azelhof

Frank Schuttert leek op weg naar een nulronde maar de laatste balk deed hem de das om en liet hem op de vijfde plaats strandden van de Longines Ranking Grand Prix in Lier. 

Schuttert had Irish Coffe PR (v. Emerald) van stal gehaald om deze hoofdrubriek aan te vatten. Ze mochten als één van de twaalf combinaties in de barrage deelnemen. Hun tijd was één honderdste te kort geweest om de overwinning te kunnen grijpen maar de springfout op de laatste hindernis gooide roet in het eten. Schuttert strandde op vijf. 

Kevin Jochems mocht ook Calox (v. Cador 5) door de barrage loodsen. Jochems mocht de teugels strak in handen houden van de negenjarige hengst en sprong net als Schuttert de laatste balk af, waardoor ze op zeven eindigden. 

Annelies Vorsselmans rekende op Acuero (v. Acorado) om de overwinning binnen te halen. De twaalfjarige ruin besloot zijn barrage in 37,42 en zette daarmee meteen de te kloppen tijd. Met 38,24 op de chrono was Oliver Lazarus' barrage op Butterfly Ennemmel (v. Quaprice Bois Margot) goed voor het zilver. Tim Rieskamp - Goedeking stuurde op zijn beurt IB Ventago (v. Van Helsing) foutloos het parcours door in 40,17 en werd derde. 

Alle resultaten