Jody Van Gerwen schittert mee in GP-kwalificatie Lier

Jody Van Gerwen schittert mee in GP-kwalificatie Lier

Jody Van Gerwen had Chester 365 (v. Cellestial) gisteren duidelijk goed opgewarmd. Na hun foutloze ronde in de eerste GP-kwalificatie plaatsten ze zich vandaag tussen de vier barragisten van de tweede kwalificatieronde. 

Het moet geen makkelijke opgave geweest zijn om het foutloos te houden in deze rubriek met barrage. Van de 62 aantredende combinaties mochten slechts vier van hen het tegen elkaar opnemen in de barrage. Van Gerwen was één van hen en pakte met Chester 365 (v. Cellestial) een knappe vierde plaats. Titouan Schumacher mocht ook meedingen naar de winst. De Fransman kreeg met Azote Brimbelles Z (v. Amadeus Z*Brimbelles) één springfout tegen en ziet zo de tweede plaats aan hem voorbijgaan en eindigde op drie. 

Emilie Conter bewees nogmaals in wat voor topvorm Clochard (v. Kashmir van Schuttershof) is en wint tot tweemaal toe de kwalificatieproef voor de Grote Prijs. Andere foutloze combinatie was Jens Nijs met Casper Z (v. Cadence). Zij hadden gisteren ook al een foutloze ronde samen.

Bekijk hier de resultaten

Foto: Roos Meertens