Doron Kuipers schrijft Grote Prijs de Peelbergen op naam

Doron Kuipers schrijft Grote Prijs de Peelbergen op naam

In het Peelbergen Equestrian Centre heeft Doron Kuipers de hoofdzege weten binnen te halen door I Am Codex naar de winst te sturen in de Grote Prijs.

Doron Kuipers was één van de zeventien combinaties in een spannende barage. Op de rug van I Am Codex (Codex One, fokker: M. Van der Bruggen) was Kuipers de snelste. Op twee volgde de Brit Joe Clee met For Coke. Katja Haep rekende op de achtjarige Romy FZ (Baltic VDL, fokker: Az. Agr. Franca Zanetti) en sprong haar het brons. Mart Ijland klasseerde zich met Kerenia (Zavall VDL) op zeven gevolgd door Bart Lips en Dali van't Prinsenveld Z (Diamant de Semilly) op acht.

Eerder kon Kuipers ook al het podium bereiken en stuurde de achtjarige Little Engine Could (Tinka's Boy) in de 1.35m rubriek naar het brons. Op vier volgde Renee de Weert met Grande Dame du Huit (Diamant de Semilly). De winst kwam in Ierse handen en was voor Jack Ryan met Constantin (Cumano). Op zes stond Age Flapper met Interesssant N (Namelus R) voor Tom van Schipstal en Ivanhoe (Flipper d'Elle).

Over 1.35m kwam Lips nogmaals aan de start met Dali van 't Prinsenveld Z, waar hij tweede werd. De 1.25m rubriek werd gewonnen door Madee Schuttenbeld op Piccolo R (Centauer Z). Piet Van Aarle zegevierde met Anyway (Arkos Boy) bovenaan in de 1.15m proef.

Resultaten