Chantal Regter is concurrentie te snel af in Exloo

Chantal Regter is concurrentie te snel af in Exloo

Na een spannende strijd in de CSI2* 1.40m rubriek van Exloo was het Chantal Regter die aan het langste eind trok met Big Star Jr K Z. 

De top drie was enorm aan elkaar gewaagd en finishte allemaal binnen dezelfde seconde. Uiteindelijk kwam de snelste tijd van Regter. In het zadel van de veertienjarige hengst Big Star Jr K Z klokte de amazone af op 60,32s. De hengst werd recent nog aangekocht door Abdullah Alsharbatly die hem bij z'n team voegde met het oog op de Olympische Spelen. De Saoedi-Arabier gaf de teugels nu tijdelijk door aan de Nederlandse amazone wegens een overtal aan paarden.

Met amper zeven honderdsten meer moest Thieu Huijbregts genoegen nemen met het zilver voor Quint vh Maarlo Z, eveneens een Zangersheide hengst. De hengsten domineerden het podium met brons voor Isaac, een tienjarige KWPN hengst. Hij kwam onder Iris Michels in 60,45s over de finish. 

Voor Dennis Van den Brink zette Aonia Domain (v. Mylord Carthago) der beste beentje voor en werd vierde. Thijmen Vos besloot de top vijf op de rug van Ive Got The Key (v. Womanizer). Verder domineerden de Nederlandse paarden met een zesde plaats voor de KWPN merrie Heaven of Romance met Lars Kuster en een zevende voor El Divo onder dezelfde ruiter.

Resultaten