Nicole Mestrom: "Mijn vader voedert nog elke dag, daar ben ik enorm dankbaar voor..."

Nicole Mestrom: "Mijn vader voedert nog elke dag, daar ben ik enorm dankbaar voor..."

Deze week laat Nicole Mestrom ons mee volgen hoe ze haar dagen vult. "We zijn met een paar paarden naar het bos geweest en even langs onze jonge paarden gestapt in de wei."

Hey Equnews,


Vandaag zijn we weer begonnen met mesten en hebben daarna ontbeten. Nadien hebben we onze dagplanning gemaakt op onze borden in stal.


Iedere ochtend als we op stal komen zijn onze paarden al gevoerd door mijn vader. Hij staat 365 dagen per jaar tussen 5.30 - 6.00 uur op om de paarden te voederen, iets waar ik enorm dankbaar voor ben.


Vandaag zijn alle paarden lekker in de wei in het zonnetje geweest! Ik heb er 7 gereden en 3 paarden zijn gelongeerd waarvan 2 aan de dubbele longe. Hier worden ze lekker sterk en los van... keerzijde is dat het erg vermoeiend is om te doen (haha). Gelukkig helpt Niels me hiermee!


We zijn met een paar paarden naar het bos geweest en even langs onze jonge paarden gestapt in de wei.
Hier staat onze toekomst: Toulon, Comme Il Faut, Harley vdl, Canturo, Veneur d'isigny en Casello van de Helle... genoeg werk voor de komende jaren!


Vanmiddag is Jolanda Bomers van Antarés geweest om mijn nieuwe zadel te brengen. We zijn heel blij met onze samenwerking met Antarés. Super service, top kwaliteit en daarbij heel mooi :) (#sluikreclame).


Vanavond gaan we eten bij vrienden... i kan niet wachten tot we weer kunnen gaan uiteten want dat was een hele grote hobby van ons, haha. Nou een fijne avond nog en tot morgen!:)