My Relander uit Estland blijft winnen op Jumping de Achterhoek

My Relander uit Estland blijft winnen op Jumping de Achterhoek

Parcoursbouwer Henk Linders had op Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender een prachtige Grote Prijs gebouwd. De eerste week van Jumping de Achterhoek werd een groot succes voor de 24-jarige amazone My Relander uit Estland. “Wauw, mijn paard sprong echt fantastisch”, reageert My Relander na afloop enthousiast.

“Vorig weekend hebben we op Sentower Park, in België, gestart. Daar won Expert ook twee rubrieken, waaronder de U25 Grote Prijs. Hij heeft deze week dus vier keer gewonnen op internationaal niveau. Ongelooflijk! We leven nu echt op een roze wolk!”

De amazone rijdt graag op Jumping de Achterhoek. “Ik zorg er iedere keer weer voor dat ik Jumping de Achterhoek in mijn wedstrijdschema plan. Het is zo’n mooie wedstrijd om te starten. Ik ben er al vier keer geweest. Ik kom hier al vanaf mijn juniorentijd. Alles is altijd super voor elkaar. Het is prachtig versierd en de atmosfeer is super goed. En weet je? Het voelt echt alsof de paarden hier ook heel graag springen!”

Koning van stal
My Relander heeft de inmiddels dertienjarige Expert al vanaf zijn zevende. “Toen ik hem kreeg, sprong hij jongepaardenwedstrijden. We zijn samen naar dit niveau toegegroeid. Hij heeft nogal een karakter, hij weet dat hij de koning van de stal is. Het is een geweldig paard, hij springt altijd! Ik rijd hem heel graag en zou hem graag willen houden, maar als er ooit een goed bod komt, weet je het maar nooit.”

bron: Persbericht / F. © Digishots