Michael Greeve: "Droomstart van het nieuwe jaar ... "

Michael Greeve: "Droomstart van het nieuwe jaar ... "

“Zeker een mooie begin van het jaar”, vertelt Michael Greeve (Veeningen) winnaar van de tweesterren Grote Prijs van Exloo. In de barrage rekende de ruiter af met vijftien concurrenten. “Het was een barrage die mij en mijn paard Eurohill’s Fyolieta goed lag.”

“Het was een mooie barrage”, vertelt de winnaar. “Het was een barrage die mij en mijn paard Eurohill’s Fyolieta goed lag. Ik kon twee keer een galopsprong minder maken dan Bas Moerings en het paste overal mooi binnendoor. Eurohill’s Fyolieta is een groot paard met grote galopsprongen. Ze deed super mee.”
De overwinning in de Grote Prijs van Exloo was de eerste op dit niveau voor de combinatie. “Ik heb Eurohill’s Fyolieta sinds oktober in mijn bezit. Daarna is ze mee geweest naar Oliva waar ze al een 1.45m rubriek won en meerdere goede klasseringen behaalde. Het is nu wat rustiger met concoursen. Komende weken ga ik met andere paarden naar De Peelbergen. Daarna komen we hier weer terug in Exloo en in februari reis ik voor de Sunshine Tour af naar Spanje.”

Een goed begin van het jaar voor Greeve. “Ik heb hier in Exloo een goed concours gehad. Het wordt gereden in een mooie entourage en het was goed georganiseerd.”

bron: KNHS