Jessica Springsteen: "Het zou zo fijn zijn opnieuw de Grand Prix te winnen hier in Brussel..."

Jessica Springsteen: "Het zou zo fijn zijn opnieuw de Grand Prix te winnen hier in Brussel..."

Vorig jaar won Jessica Springsteen de Rolex Grand Prix in Brussel.  Maar ze zal het naast een sterk deelnemersveld ook moeten opnemen tegen de Wereldkampioen en Grand Prix winnaar van Knokke, Peder Fredricson. "Ik ben hier deze week voor de Grand Prix," laat Fredricson weten.

"In de CSI5* rubrieken zal ik aan de start komen met Christian K en Catch Me Not. Waarschijnlijk zal ik met die laatste op zondag de Grote Prijs starten. Helaas is H&M All In er niet bij, we bereiden ons immers voor, voor de Rolex Grand Slam in Calgary." gaat de Zweed verder. "Maar Brussel is ook de plaats waar ik met 5 jonge paarden aan de start zal komen."

"Een pluspunt is dat de wedstrijd dit jaar op gras verreden wordt. Tijdens de eerste dag voelde dit alvast fantastisch."

De Amerikaanse amazone Jessica Springsteen reageert. "Ik hope echt dat ik hier kan winnen. Dat is mijn grootste doel. Het wordt mijn eerste Grand Prix met mijn nieuw paard Light Blue 3 (Light on Old). Ik ben echt blij hier terug aan de start te komen..."