Corona-blog met Wesley Mulder: "Morgen eindelijk terug op wedstrijd in Goch!"

Corona-blog met Wesley Mulder: "Morgen eindelijk terug op wedstrijd in Goch!"

Ook deze week geeft er weer een ruiter of amazone ons in inkijken in zijn/haar Coronaleven. Deze week is het de beurt aan Wesley Mulder die ook nu weer een drukke dag op het programma had staan.

Vanmorgen vroeg heb ik gevoerd, en ben vervolgens naar Albergen naar stal het Dikkersbos van de Familie Viscaal gegaan. Ik rij voor hun een 7 jarige hengst van Diarado’s boy x balou du rouet. Ze hebben een prachtige accommodatie gebouwd waar Conor Drain en Merle Tasche ook hun stal hebben. Ze zitten met hun stal vlak bij mij en hier ga ik dan 3 x per week heen.Daarna ben ik doorgereden naar Hengelo. Om les te geven aan Michelle Kruize. Voor velen wel bekend als fotgrafe. Ze maakt veel foto's van zowel mensen als paarden. Mocht je hier nieuwsgierig naar zijn, kijk dan even op haar website www.hvphotography.nl. Ze heeft een 13 jarige Friese ruin. We zijn pas kort samen aan het werk en boeken al leuke resultaten!Thuis aangekomen was hoefsmid René Kamphuis al aan het werk om een aantal paarden te voorzien van nieuw beslag.Ik ben thuis gaan rijden en ondertussen is Ricardo van Equusir ook aangekomen met de therapie best box. Ik heb hier erg positieve ervaringen mee. 5 paarden ondergaan deze week de therapie die 3 dagen duurt. Bij 1 paard kwam er bijvoorbeeld uit dat ze last heeft van de dikke en de dunne darm. Ik heb hier over gelijk contact gelegd met Cavalor en deze week krijg ik een Detox pakket opgestuurd, wat helpt om het hele maag-darm-stelsel te resetten en weer schoon te laten functioneren. Ik ben erg benieuwd !

Vandaag moeten ook een aantal paarden gewassen worden omdat ik morgen naar Goch ga , op wedstrijd op het terrein Holger Hetzel. We hebben er zin in om weer concoursen te rijden. Daar kun je je toch weer meten met andere combinaties.Om 16.00 had ik een les gepland staan met Caresse Kolkman. Ze zit in het A kader Junioren Eventing. En heeft vorig jaar deelgenomen aan het Europees kampioenschap. We werken nu 2 jaar samen, en kunnen nu echt goede stappen maken. Het blijft leuk om getalenteerde combinaties te trainen. Überhaupt beleef ik veel plezier aan het lesgeven. Om paarden relaxter en tevredener te krijgen en kennis over te dragen.
Daarna stond de verenigingsles van RJV de Bogelscamp op het programma . 1 x in de twee weken verzorg ik die .Ik ben heel blij met de mensen thuis die ook keihard doorwerken zodat wanneer ik een dag heb als deze en wat meer van huis ben toch alles op rolletjes loopt.