Corona-blog met Jitske Prosman: "Het zou leuk zijn om nog wat wedstrijden bij de Young Riders mee te pikken"

Corona-blog met Jitske Prosman: "Het zou leuk zijn om nog wat wedstrijden bij de Young Riders mee te pikken"
Gisteren werd Jitske haar blog niet gepubliceerd dus daarom krijgen jullie vandaag voor de laatste keer een inkijk in haar Corona-leven! 

Vandaag alweer de laatste dag van mijn blog, wat was het leuk om te doen! 

 

Gisteren was een erg druk dagje die al vroeg begon. Eerst om 7 uur begonnen met werken tot 16:30. Ondertussen werd het ijzer van Cool Girl er weer onder gelegd!! Kortom, na werk direct naar stal, want we konden weer trainen! 

 

Omdat Coollie een weekje minder heeft gedaan hebben we het rustig aan gedaan om weer een beetje op te bouwen. Gelukkig liep Coollie super fijn, dus nu kunnen we weer lekker door trainen!

 

Zeker met het uitzicht op 1 juli, dat er weer echte wedstrijden komen, hebben wij er weer helemaal zin in! 

 

Gisteren na het trainen heb ik even met Coollie aan de hand gegraasd in het zonnetje! Als afsluiting van de dag heb ik bij mijn vader gebarbecued. Dat was erg gezellig, alleen het viel letterlijk en figuurlijk in het water door een gigantische regenbui... 

 

Bedankt voor het lezen van mijn blog! Cool Girl-L en ik gaan samen weer hard verder trainen om hopelijk snel weer op wedstrijd te verschijnen. Ik mag volgend jaar nog bij de Young Riders en het zou erg leuk zijn om daar nog wat wedstrijden van mee te pakken!