Andre Thieme: "Ik zie Chakaria even graag als mijn vrouw..."

Andre Thieme: "Ik zie Chakaria even graag als mijn vrouw..."

André Thieme kwam afgelopen weekend voor het eerst aan de start in de historische Grote Prijs van Rome, meteen goed voor winst. "Mijn eerste keer op deze prachtige wedstrijd, nu denk ik wel dat ik niet meer mag terugkomen, want beter zal het niet meer worden," lacht de Duitser.


"Mijn paard sprong op vrijdag al mooi tijdens de Landenprijs. Het was een prachtig parcours en in alle eerlijkheid, dit is zonder twijfel één van de mooiste wedstrijden ter wereld." gaat Thieme verder.

"Ik heb het al vaak gezegd, maar Chakaria is een fantastisch paard. Ik zie haar even graag als mijn vrouw, die dat gelukkig accepteert. Chakaria is echt voor mij dat ene paard dat je maar één keer in je leven tegenkomt."

"Dat is ook waarom ik gewoon van elk moment probeer te genieten met haar. Als paard zijn haar kwaliteiten gewoon ongekend. Dat heeft ze ook al meermaals bewezen. Het is  een nulronde merrie!"

Teamsport

"Chakaria heeft ons team al veel genot gegeven. Niet alleen onze familie maar ook iedereen op stal. We proberen haar niet teveel op wedstrijd uit te brengen, zodoende we nog lang als team kunnen genieten van de sport. Elke dag is speciaal met haar ."