Verzeker je van een weekend topsport van Equestrian Summer Cup bij het luxueuze Sea Coast Stables

Verzeker je van een weekend topsport van Equestrian Summer Cup bij het luxueuze Sea Coast Stables

Het prestigieuze Sea Coast Stables maakt zich klaar voor het grote publiek en openen voor het eerst hun deuren in Moerzeke! De eerste 4* Premium Grand Prix van de Equestrian Cup series belooft alvast heel wat moois zoals een magnifieke graspiste, ruime gastvrijheid en een ruiterlijst om u tegen te zeggen… De organisatie bespaart kosten noch moeite voor een knallende eerste editie! Mis dit event niet en verzeker je nu van je tickets!

Wie deze zomer topsport van dichtbij wil meemaken, moet ongetwijfeld in Moerzeke zijn. De Equestrian Summer Cup belooft maar liefst vier dagen sport van de bovenste plank op hun 4* evenement op de terreinen van Gudrun Patteet’s Sea Coast Stables.

Wie weet ontmoet je wel je grote idool want ruiters zoals Gregory Wathelet, Lorenzo de Luca, Jos Verlooy, Steve Guerdat, Penelope Leprevost, Vice-Wereldkampioen Jérôme Guery en heel wat anderen bevestigden al hun aanwezigheid op dit gloednieuwe luxe event. Als bezoeker kun je tussendoor ontspannen met de vele randanimatie die aanwezig zal zijn. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe garderobe, een hongertje moet stillen of een drankje wil nuttigen, Equestrian Summer Cup heeft het allemaal!

Wil je nog nét dat tikkeltje meer? Dan is de ‘Terrace Experience’ misschien wel wat voor jou. Beter zicht op de actie, een privé bar en het hoogste comfort omgeven door een luxueuze sfeer. Dit pakket zorgt dat je bezoek een ware beleving wordt.

Klinkt dit alles als muziek in de oren? Wacht dan niet langer en koop je tickets! Meer informatie en tickets via Equestrian-cup.com