Tommy Hilfiger maakt SS22 collectie bekend ... "We train, we perform, we have fun"

Tommy Hilfiger maakt SS22 collectie bekend ... "We train, we perform, we have fun"

Het modehuis Tommy Hilfiger heeft een nieuwe lente/zomer collectie klaar voor 2022. Na een succesvolle lancering vorig jaar lanceert Tommy Hilfiger nu zijn nieuwe collectie. De collectie is geïnspireerd door de leuke levensstijl in de paardensport zowel tijdens de training als op wedstrijd. Nieuwe highlight is de fullgrip legging 

Niet alleen de mode werd aangepast er werd ook technisch ingezet op de verbetering van de collectie. Premium comfort staat daarbij centraal. Zo maakt de Fullgrip legging zijn introductie in de collectie. De legging heeft een brede band met een V-vorm voor perfecte fit en vormgeving. Het werd toegepast in de all-season rijbroeken. Deze zijn beschikbaar met zowel full grip als enkel knie grip. Verder is er nu ook een lichtere zomer versie, gemaakt van elastisch, licht materiaal.

Vernieuwende competitie mode

Ook de wedstrijdruiter kan smullen van de nieuwe mode. De nieuwe SS22 collectie biedt een all-round wedstrijdlijn aan die ontworpen werd volgens de iconische Tommy Hilfiger fashion. In het gamma vind je een polo, shirts maar ook swear jackets en wedstrijdjasjes.

"We train, we perform, we have fun" dat is de tag die tot leven wordt gebracht in de vernieuwde collectie.

Ontdek de nieuwe collectie: KLIK HIER