Start het wedstrijdseizoen succesvol dankzij Eye Of The Master!

Start het wedstrijdseizoen succesvol dankzij Eye Of The Master!

Nog minder dan één week te gaan en de LIVE & ONLINE veiling van Eye Of The Master staat gepland tijdens de Flanders Horse Expo in Gent. Op vrijdag 10 februari zal in de expo hallen een knappe selectie van getalenteerde jonge springpaarden en uitzonderlijke embryos geveild worden.


ONTDEK DE COLLECTIE HIER


Wil je in 2023 scoren met een sterke fokkerij? Of ga je liever meteen succesvol van start, op wedstrijd, met een nieuw jong talent onder het zadel? Noteer dan 10 februari in de agenda.

Laat je oog vallen op Dakar van de Grenshoeve Z. Deze knappe vierjarige ruin heeft vermogen en is eenvoudig te rijden. Hij toont veel potentieel voor de toekomst. Kers op de taart is de moederlijn. Dakar zijn moeder is een Codex-merrie die al meerdere internationale springpaarden voortbracht. 

Of wat dacht je van Twann RS? Deze knappe hengst heeft alle kwaliteiten die je zoekt in een modern sportpaard. Twann komt uit een moederlijn van 1.45m presterende paarden.

Heb je helemaal geen geduld, dan zet je best je zinnen op Hope Of Horion KDW Z. Deze zesjarige merrie heeft al enkele succesvolle internationale wedstrijden op haar palmares staan.

Toch liever investeren voor de toekomst? Ontdek dan het embryo van Balou du Reventon, rechtstreeks uit Gatoucha van 't Roosakker.

LIVE & ONLINE

Vrijdag 10 Februari staat de veiling gepland tijdens de Flanders Horse Expo CSI2* in Gent. Online bieden is mogelijk, gratis registratie is dan wel vereist.

Registreer u hier gratis