Stal Optimus doet vandaag topveulens van de hand ...

Stal Optimus doet vandaag topveulens van de hand ...

Vandaag is de slotdag om enkele exclusieve veulens in huis te halen. "periode niet optimaal?" Geen zorgen, want het team van Stal Optimus stalt uw toekomstige topper alvast GRATIS tot mei volgend jaaar.

Via www.stal-optimus.auction kan er vanaf vandaag geboden worden op veulens en embryo’s van moeders die zelf op internationaal niveau presteren en/of nauw verwant met toppaarden.

Aangekochte veulens kunnen gratis blijven tot mei

De eigenaars van Stal Optimus vragen uw aandacht voor een bijzonder embryo dat de volle zuster of broer van Cristel M zal worden. Deze topmerrie werd recent 5e in de CSI3* van Busto met hun zoon, Young Rider Max Sebrechts.

Een bijzonder en zeer mooi veulen uit de collectie is de broer (75%) van Harley vd Bisschop. Harley won verschillende GP CSI5* en dikte zijn prijzengeld ondertussen aan tot € 1.554.419

De moeders zijn:

Exquise du Pachis 160 – 3e Italiaans kampioenschap
Cacacha van het Schaeck 160 – 3e GP 155 CSI3* – zuster H5 just the Music
Cristel M 150 – 5e GP CSI3* Busto
Anita du Park 150 – 2e BK YR
Manou de Muze 8yo 150 – clearmachine – moederlijn Narcotique de Muze
Karlin van ’t Vennehof 160, 7e in eerste GP 160 CSI5*
Zuster Vagabond de la Pomme
Zuster H&M All-in, Europees kampioen – Olympisch zilver

Emerald is 8 keer de vader. Daarnaast werd er gekozen voor Cumano, Diamant, Tangelo, Thunder, Chilli Willi, Mylord Carthago, Halifax vh Kluizebos, Malito, Cashpaid J&F, Bamako de Muze, Ermitage Kalone J&F, …

Er worden ook 4 ingevroren embryo’s aangeboden. Hiervoor geldt “GEEN DRACHT => GEEN BETALING”. Met uitzonderlijke voorwaarden bieden we de bevroren embryo’s aan als waren het gewone embryo’s.

De veulenveiling eindigt op 30 november. De veiling van embryo’s op 1 december.

Klik hier voor de veilingsite van Stal Optimus