Ongelimiteerde kwaliteit. Van Volle Broer van Emerald tot Volle Zus van Hardrock Z ... Equbreeding.Auction gaat LIVE!

Ongelimiteerde kwaliteit. Van Volle Broer van Emerald tot Volle Zus van Hardrock Z ... Equbreeding.Auction gaat LIVE!

Het team van de Equbreeding.Auction pakt, voor haar eerste LIVE editie,  uit met een collectie om 'U' tegen te zeggen. Op 14 september is het zo ver, dan staat de eerste Equbreeding.Auction LIVE editie gepland in Geel, België. De collectie van springpaarden, spring gefokte veulens en interessante embryos doet alvast watertanden.

Er staat geen limiet op de verzameling interessante paarden, veulens en embryos. Het is duidelijk dat het selectie team van de veiling enorm zware criteria aan de dag gelegd heeft.

Exclusief, Exclusiever en Exclusiefst, dat is het motto van Equbreeding.auction. Zo zal op 14 september niet alleen de VOLLE ZUS van Hardrock Z van hand wisselen maar ook de enige VOLLE BROER van Emerald.

Bij de springpaarden imponeert de zevenjarige Crocant Z. Dit is zonder meer een toekomstige Grand Prix winnaar. Zoek je eerder een eyecatcher die heel wat talent aan de dag legt alsook eenvoudig te rijden is? Ontdek dan de exclusief gevlekte Dominator-zoon, Double Trouble 59 Z.

Bij de embryos liggen de investeringen voor het grijpen... Zo is er een toekomstig volle zus van MUMBAI alsook de volle zus of broer van Hello M'Lady.

LIVE en ONLINE

Op 14 september zal de hamer vallen in Geel. Vanaf 20 uur zullen de VIP gasten de handen in de lucht steken om hen kans te wagen.
Uiteraard zal alles live te volgen zijn en kan je digitaal bieden via www.equbreeding.auction

Registreren kan al online: www.equbreeding.auction