Laatste Kans ... vandaag besluit de online veiling van Stal van 't Hooghof!

Laatste Kans ... vandaag besluit de online veiling van Stal van 't Hooghof!

Vandaag is de slotdag van de eerste veiling van Stal Van 't Hooghof. Rechtstreeks van bij de fokker maak je nog tot en met deze avond kans om te bieden op enkele knappe springpaarden alsook embryos, rietjes en ... zadels.

De online veiling toop van 19 tot en met 22 mei via www.hooghof.auction. In het aanbod vindt u enkele exclusieve paarden.

 

De 2-jarige Vamalia Van ’t Hooghof  is een merrie met een super techniek en mentaliteit. Vamalia heeft alles om op een Grand Prix niveau te presteren in de toekomst. De merrie is een zus van Bisquetta, die ondertussen al haar eerste medailles op Mexicaanse bodem verzamelde met Laura Kraut!

 

Ook de 2-jarige V For Vendetta Van ’t Hooghof  doet dromen van een succesvolle toekomst. De mooi ogende merrie is een zus van enkele internationaal presterende paarden.

 

Of had je je oog laten vallen op Vouvray van’t Hooghof ? Deze jonge hengst heeft heel wat potentieel voor de toekomst. Zowel zijn techniek als vermogen vallen op. Verder is zijn ingesteldheid een sterke plus!


Nuttige info

Hooghof Auction – rechtstreeks bij de fokker!
19 – 22 mei
www.hooghof.auction

Gratis registratie is noodzakelijk om te bieden.