Junior Riders slaan handen in elkaar voor prachtige collectie Flanders Sales Auction

Junior Riders slaan handen in elkaar voor prachtige collectie Flanders Sales Auction

Twee jonge ondernemers. Warren Blust (BEL), bekend als eigenaar van het hippische centrum de Kraal en junior ruiter, Kasper De Boeck (BEL) slaan de handen in elkaar en maken zich klaar voor de eerste editie van hen eigen Flanders Sales Auction!


“We willen een eerlijke selectie jonge springpaarden aanbieden, waarbij kwaliteit primeert. Zowel vrijspringers als gereden paarden kleuren onze eerste collectie.” Vertelt Kasper De Boeck.


 


“We zijn zorgvuldig te werk gegaan om in onze selectie een brede waaier van potentiële nieuwe eigenaars te vinden. Dat merk je meteen in het gevarieerde aanbod van onze springpaarden.” Licht Warren Blust verder toe.


 


De collectie van de Flanders Sales Auction is dan ook niet min!


 


Focus op de driejarige Pebbles A Z (Query Gold de la Cour). Een jong springtalent dat vermogen combineert met voorzichtigheid. “Deze jonge hengst toont echt heel veel kwaliteit en is zonder meer een zekere investering voor een sportieve toekomst,” vertelt De Boeck.


 


Verder is er ook Knock Knock T Z (Kannan Jr). Deze vierjarige zoon van Anoberlina T imponeert niet alleen met zijn mooie balans maar ook de moederlijn toont een standvastige, leuke 1.30 – 1.40m presterende stamboom.


 


Bij de gereden paarden valt het oog meteen op Quality van de Kwakkelhoek. “Een eenvoudig te rijden zevenjarige merrie die net als haar broers en zussen doet dromen van de hoogste parcours. Quality heeft echt alles in haar mars om door te groeien,” vertelt Blust. De dochter van Jilbert Van ‘t Ruytershof komt uit Erle van de Kwakkelhoek, moeder van Night van de Kwakkelhoek (Jilbert van ’t Ruytershof) (1.60m) en Kazou van de Kwakkelhoek (Copperfield von der Held) (1.50m ).


 


Ook de vijfjarige Sweet Life Dwerse Hagen valt op. Deze dochter van de 1.50m springende Dolce Vita … hoeft geen verdere uitleg.


 


Nuttige info


 


De online Flanders Sales Auction: 12 – 15 mei



Online: flanderssales.auction