Internationaal koperspubliek bij Horse Select Auction

Internationaal koperspubliek bij Horse Select Auction

Afgelopen maandag liep de 2de editie van Horse Select Auction af. Hier waren heel wat internationale kopers actief. Zo zijn er veulens verkocht naar Ierland, België, Italië, Nederland en Estland. De collectie bestond uit een 25tal springveulens en enkele embryo’s. 

Veilingtopper van de avond was Winnie van ‘T Souwveld SB. Dit merrieveulen is een nakomeling van Emerald van’t Ruytershof uit een Big Star moeder. Winnie ging onder de hamer voor 15.500€.

De grootmoeder van Winnie is de volle zus van Valentina Van ‘t Heike van Jos Lansink. Verder is dit de stam van Epleaser Van ‘t Heike 1.60m, Boomer Van ‘t Heike 1.60m, Evian Van ‘t Heike 1.60m, Fair Light Van ‘t Heike 1.65m,…

Chaccos VS D’Augustijn Z was het tweede best verkochte veulen van de avond, dit hengstveulen werd geveild voor een bedrag van 12.000€. Chaccos is een nakomeling van niemand minder dan Chacco-Blue x VDL Groep Jos van d’Abdijhoeve

Ook Wandorada Van De Vondel (Grandorado TN N.O.P. x VDL Cartento) en Conthaya HS (Conthargos x Numero Uno) waren populair, zij werden elk verkocht voor meer dan 10.000€. 

Bij de embryo’s was de Dominator 2000 Z x Kannan de absolute topper, deze embryo werd verkocht voor een bedrag van 14.500€.

Het team van Horse Select Auction is dankbaar voor het vertrouwen van de klanten en wenst hen alle succes toe.