Hippique.Immo stelt Exclusief nieuwbouw hippisch complex te koop op ca. 12ha

Hippique.Immo stelt Exclusief nieuwbouw hippisch complex te koop op ca. 12ha

Het team van Hippique.Immo stelt deze unieke eigendom gelegen te Kapellen, temidden van de rust en de bossen van deze gekende gemeente, te koop. Kapellen is een gemeente in het noorden van de provincie Antwerpen en grenst aan Nederland.

Het te (ver)bouwen complex ligt in een groene omgeving en zal bestaan uit een aaneenschakeling van gebouwen met diverse functies. Door het feit dat het hoofdgebouw in recreatiezone ligt, zijn er veel mogelijkheden en dit wordt gereflecteerd in de af te leveren vergunning.
Vooraan bevindt zich een ruime woning (ca. 720m² met 4 slaapkamers en 3 badkamers) en een conciërgewoning (ca. 340m² met 2 slaapkamers en 1 badkamer).

Het volgende gebouw herbergt een ruime binnenpiste (30m x 60m).
De binnenpiste staat via een ruime hal rechtstreeks in verbinding met het stalgebouw, dat opgetrokken is rond een binnenplein. De 2 lange zijden van dit gebouw herbergen elk 24 stallen, zadelkamer, dekenkamer en 3 wasplaatsen waarvan 1 met solarium. In totaal zijn er dus 48 stallen aanwezig.

Op het eerste verdiep  bevinden zich 9 appartementen van elk ca. 75m² bestaande uit een keuken-leefruimte, berging, slaapkamer met dressing en badkamer. De andere vleugel bevat gemeenschappelijke voorzieningen zoals restaurant met keuken en daarnaast ook burelen, vergaderzaal en ontvangstruimte.

In het laatste gebouw zijn er een technische ruimtes, sanitair voor het personeel en een voederopslag van ca. 195m² ondergebracht naast een hangaar/opslagruimte van ca. 250m².


KLIK HIER VOOR ALLE INFO