El Barone 111 Z beschikt over een enorm springvermogen gecombineerd met eenspectaculaire techniek. Zijn sterke galop en scherpte gecombineerd met zijn verlangen altijd foutloos rond te springen maken hem tot een modern sportpaard. 


Nakomelingen bevestigen


Zijn eerste nakomelingen breken op dit moment door op internationaal niveau. Met name opvallend is het aantal goedgekeurde zonen met maar liefst 14 gekeurde nakomelingen ingeschreven in stamboeken in heel Europa. In 2023 stonden er maar liefst 12 zonen van El Barone 111 Z aan de start van de 2de fase van de BWP hengsten keuring: een absoluut record en een heel duidelijk teken dat hij zijn kwaliteit en gezondheid doorgeeft aan zijn nakomelingen!

Zijn oudste en waarschijnlijk meest bekende gekeurde zoon is Extreme 111 Z, mede ook door zijn zeer overtuigende optredens in de Hengsten Competitie voor 6-jarigen van dit jaar, waar hij net als zijn vader 2de eindigde in het eind klassement.

Stamboom


Zijn vader Emerald behoeft geen introductie. Zijn moeder Naktibro sprong succesvol op 150-niveau en is de zus van twee goedgekeurde hengsten, waaronder Guidam Sohn.
Zijn moedersvader Libero H was met Jos Lansink in het zadel zeer succesvol in de sport en is tevens zeer succesvol met zijn nafok. In de derde generatie zit de bekende fokhengst Zeus, die talloze topsportpaarden en goedgekeurde hengsten naliet.


El Barone 111 is dagelijks vers beschikbaar en is goedgekeurd bij SWB, BWP, SF en Zangersheide. Hij is vrij van WFFS.

Bij El Barone 111, en alle andere hengsten van AS111, krijgt u een levend veulen garantie. Voor meer informatie over El Barone 111 Z.
Meer info over de andere hengsten van The Home of Talent Stallions AS111 zie https://as111.be/nl/stallions