Hengsten Spotlight: Jong talent met perspectief... dit is Double Fun Mariënshof

Hengsten Spotlight: Jong talent met perspectief... dit is Double Fun Mariënshof

Samen met de Zweedse amazone Sofia Westborg behoort Double Fun tot de toppers van het internationale circuit en toont deze hengst verbluffende capaciteiten voor de toekomst. Double Fun Marienshof imponeerde de juryleden op de keuringen in Zangersheide met zijn uitstekende balans en super goede rijdbaarheid.

Double Fun is een zoon van de Belgische rijzende ster Sea Coast Don't Touch Tiji Hero en uit Miss Marienshof, zus van het 1.60m paard Dundee vh Marienshof, Calorie vh Marienshof die presteerde tot op 1.45m niveau en Funky Fred Marienshof die eveneens Zangersheide gekeurd is. Double Fun's grootmoeder Marien liep zelf op 1.50m niveau.

Double Fun is een echte blikvanger, heeft prachtige bewegingen en een exterieur van een uitmuntend type. Hij is voorzichtig met een goede hoeveelheid bloed en heeft een uitstekende galop en rijdbaarheid.

Op de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva sprong de zesjarige hengst dit jaar 3 weken lang foutloos over 8 wedstrijden. De hengst klasseerde  zich in de overall finale en in zowat elke rubriek.

Double Fun Marienshof is ongetwijfeld een talent om in de gaten te houden voor in de toekomst!

Meer info? Klik hier