Gezond het voorjaar in met Result Equine Supplements

Gezond het voorjaar in met Result Equine Supplements

De lente staat voor de deur en dat brengt veranderingen met zich. De wedstrijden verplaatsen zich van binnen naar buiten, de temperaturen stijgen en dat merkt ongetwijfeld ook je favoriete viervoeter. Result Equine Supplements speelt hierop in en biedt een reeks supplementen om je paard optimaal te ondersteunen bij deze veranderingen. 

In de overgang van seizoenen verandert het metabolisme van je paard door terug vaker op de weide te gaan, waar er richting de lente terug vers gras op het menu komt te staan naast kracht- en ruwvoer. De R-Detox zuivert de lever en de nieren zodat je paard zijn metabolisme optimaal ondersteund wordt.

 

De bloemetjes en de bijtjes worden weer actief en dat merken ook de merries en hengsten… Om grote schommelingen in de hormonenbalans zo gering mogelijk te houden, helpt R-Moods om je merrie of hengst onder controle te houden.

 

De overgang van indoor naar outdoor wedstrijden kan bij sommige paarden stress met zich meebrengen. Zowel jonge als oudere paarden kunnen daarom baat hebben bij de R-Stress. Zo kan de stress ingetoomd worden.

 

Het algehele spierstelstel van je paard ondersteunen doe je met M Protect (helpt bij gezonde spierfunctie), R-M Build (helpt bij spieropbouw bij jonge paarden) of R Lacta Sport (helpt de spieren op punt te houden op wedstrijd).

 

Benieuwd naar meer? Neem dan een kijkje op de website van Result Equine Supplements.