Future Star Auction presenteert uitzonderlijke voorjaarscollectie van 31 maart tot 1 april

Future Star Auction presenteert uitzonderlijke voorjaarscollectie van 31 maart tot 1 april

De Future Star Auction heeft haar inspanningen verdubbeld om de beste collectie voor u te vinden; in deze voorjaarscollectie vindt u zeker uw toekomstige ster.

Als professionele ruiters en internationale paardenverkopers gedurende bijna tien jaar weten we hoe ingewikkeld het is geworden om paarden van kwaliteit te vinden. Daarom hebben we besloten deze prestigieuze veiling te organiseren. We hebben verschillende maanden besteed aan onderzoek en training van kwaliteitspaarden om u een selectie van 14 paarden en 2 pony's in de leeftijd van 4 tot 12 jaar aan te bieden, de top van hun generatie. We bieden ook drie embryo's met uitzonderlijke genetica aan.

De collectie is zeer homogeen, met paarden van hoge kwaliteit. Jonge paarden van 4 jaar hebben ervaring op buitenbanen, jonge paarden van 5 tot 7 jaar hebben ervaring op het jonge paarden- en internationale circuit en de presteerders nemen al deel aan de grootste wedstrijden. Ook pony's hebben veel competitieve ervaring en zijn ideaal om uw kinderen naar het hoogste niveau te brengen. Alle paarden hebben een interessante stamboom en zijn producten van de grootste hengsten ter wereld zoals Diamant de Semilly, Emerald Van't Ruytershof, Conthargos, Ermitage Kalone, Qlassic Bois Margot, Calvaro en Chacoon Blue...

Of u nu amateur of professional bent, of u nu op zoek bent naar een jong paard om op te bouwen of een winnaar op hoog niveau, u zult uw toekomstige ster vinden.

CHACKIRA PS – CHACOON BLUE x CARTHAGO – MERRIE – 2017