Fences paarden blinken uit in topsport, met blik op nieuwe veiling

Fences paarden blinken uit in topsport, met blik op nieuwe veiling

Terwijl de Fences Performers veiling opent op het CSI in het Franse Bourg-en-Bresse, hebben de "alumni" van de veilingen dit weekend een ware veroveringstocht gereden op het CSI3* in Compiègne. De 1m55 Grand Prix is gewonnen door DIEGO DEL CARIBE, geveild in november 2016, met Valentin Mercotte. ISTANBULL V.H OOIEVAARSHOF, verkocht in november 2012, staat in dezelfde klasse met Abdelkebir Ouaddar bovenaan.

De grote kwalificatie van de dag ervoor betekende een nieuwe overwinning voor Penelope Leprevost met GFE CANDY DE NANTUEL, geveild in september 2015. Diezelfde zaterdag eindigde Thierry Rozier als tweede in de GP Top 7 met QUPIDO A VAN DE NACHTEGAELE die in september 2019 verkocht werd. Daarnaast gingen ook drie van de top vier plaatsen in de 6-jarige finale naar paarden verkocht via Fences. 

SERAFINA DBH Z, enkele dagen geleden verkocht op de Fences Performers Auction in Fontainebleau, eindigt tweede met Alix Ragot voor Nicolas Delmotte en CLOE NEWCASTLE Z, die afgelopen augustus werd verkocht op de Deauville Classic Auction, en GFE HELIOS D'HELBY, gereden door Eden Leprevost Blin-Lebreton, die verkocht werd op 3-jarige leeftijd! 

Hierdoor wordt de aandacht dubbel en dik gevestigd op de 11 toekomstige kampioenen van de selectie van 2023 in Bourg-en-Bresse. Zij kunnen worden ontdekt op en.fencesweb.com. De paarden kunnen de hele week worden uitgeprobeerd op de site van de Internationale Jumping van Bourg-en-Bresse, waar de partners van Fences u uitnodigen om hen te ontmoeten.




Persbericht