Enkele Twee- en driejarige spring toppers van Paardenveilingonline.com uitgelicht (VIDEO’S)

Enkele Twee- en driejarige spring toppers van Paardenveilingonline.com uitgelicht (VIDEO’S)

Na drie zeer succesvolle veulenveilingen komen Alwin Scholten en Niels Mulder van Paardenveilingonline.com met een geweldige collectie spring gefokte twee- en driejarige merries, ruinen en hengsten voor de sport. De bijzondere collectie staat inmiddels online en is hier te zien.

Bieden kan vanaf woensdag 18 november om 19.00 uur. De veiling loopt op zondag 21 november vanaf 20.00 uur af.

Deze fantastische driejarige en al zadelmakke merrie van Action Breaker is een halfzus van Casqero (v. Colbert GTI), die onder Makrus Renzel uitgroeide tot een zeer verdienstelijk 1.50m-paard. Ze komt uit de sterke Holsteiner stam 8789. Uit deze directe vertakking komt tevens het 1.50m-springpaard Syrana (v. Silvano N). Vader Action-Breaker etaleerde zijn grote kwaliteiten op het hoogste niveau met Sergio Alvarez Moya en nam deel aan de WEG en Wereldbekerfinale. In de fokkerij ontwikkelt hij zich positief als vader van succesvolle nazaten als Fixdesign Funke van ’t Heike, Dobra de Proceyo en Explosiev 111.

Net als toptalent Grandorado TN is deze tweejarige Nandorado het geslaagde resultaat van de combinatie Eldorado van de Zeshoek x Carolus II. Onder Willem Greve heeft zijn vader zich bewezen op het hoogste niveau in de sport en hij timmert hard aan de weg als topvererver dankzij nakomelingen als Killer Queen VDM, Electric Blue en Jeunesse. In combinatie met Harley VDL bracht moeder Fally DHH de zesjarige merrie Jafelly DHH, die al meerdere foutloze ritten in het internationale 1.30m afgelegd heeft. Met achtereenvolgens de internationale sport- en fokhengsten Carolus II, Glennridge, G.Ramiro Z en Nimmerdor beschikt Nandorado over een bewezen bloedsopbouw van moederszijde.