De enige volle broer van Emerald of een CSI5* GP winnaar? Equbreeding.Auction pakt uit!

De enige volle broer van Emerald of een CSI5* GP winnaar? Equbreeding.Auction pakt uit!

Volgende week woensdag staat de LIVE & ONLINE veiling van Equbreeding.Auction op het programma. Met een collectie om 'U' tegen te zeggen. Niet elke dag maak je kans om de enige VOLLE BROER van Emerald te kopen, of de volle zus van Hardrock Z en volle zus van de LGCT Grand Prix winnaar, Mumbai.

Op woensdag 14 september,  vanaf 20.00 uur  (CEST) zullen de biedingen open voor een exclusive collectie van gereden paarden, veulens en embryos. In de collectie is overtreft het ene paard het andere en blijkt het ene veulen nog uitzonderlijker dan het andere.

Bij de springpaarden valt het oog zonder meer op oa. Crocant Z, een zevenjarige ruin die zonder twijfel in de toekomst heel wat CSI5* Grand Prix wedstrijden op naam zal schrijven.  Ook de jonge, maar krachtige Cor de Nyze doet watertanden van een knappe sport carrière. 

Eerder op zoek naar een uitzonderlijk paard? Niet alleen voor het oog, maar ook onder het zadel? Dan is Double Trouble 59 Z zeker iets voor u!

Bij de veulens is er geen stop op uitzonderlijk bloed. Meteen vallen we met de deur in huis en stellen we Das Machine EQ Z voor. De enige volle broer van Harrie Smolders zijn voormalige Olympische troef, Emerald. Ook de volle zus van Hardrock Z, Happy Life JT Z zal op 14 september van eigenaar wisselen. Zoek je verder nog iets exclusief? Dan is dit de eerste maal dat een rechtstreekse zoon van Walnut de Muze wordt aangeboden in een veiling; ontdek Warrior van het Schaeck.

Bij de embryos valt meteen het merrie-embryo,  Diamant de Semilly x Ischgl de Muze op. Dit wordt de volle zus van de LGCT GP-winnaar, Mumbai. Ook het Indoctro x Beach Quella doet watertanden, als toekomstige volle broer/zus van Scott Brash zijn troef, Hello M'Lady.

Alles verzekerd, letterlijk and figuurlijk!

"Kwaliteit is ons motto, exclusiviteit het resultaat. Om het vertrouwen tussen ons en de kopers nog te vergroten hebben we zelf beslist alle paarden, veulens en embryos te verzekeren. Zo garanderen we een optimale omgeving om te investeren."

Alle info: equbreeding.auction
VIP Tafel reservatie: hello@equbreeding.auction of online: Klik hier
Registratie voor ONLINE bieding: Klik hier