De beste online shopadressen voor Sinterklaas!

De beste online shopadressen voor Sinterklaas!

Er zijn nog zekerheden in deze moeilijke tijden: ondanks de COVID-19 epidemie, is Sinterklaas toch weer in het land. Helaas zal het voor Sinterklaas ook dit jaar niet vanzelfsprekend zijn om zijn cadeaus in een gewone winkel te kopen en daarom lijsten we alvast de beste online shopadressen voor de Sint op! 

Misschien is het een idee om supplementen aan de Sint te vragen om je paard in optimale gezondheid aan de start te brengen eenmaal de competities terug van start kunnen gaan. De beste online shops hiervoor zijn Vitaminalia, Result EquineLieven HendrickxGlobal MedicsUw Paardenapotheek, ... 

Ben je eerder op zoek naar nieuw getuig? Dan vind je ongetwijfeld bij Proselected By LJGreenfield SelectionEmmers Ruitershop of Lieven Hendrickx wat je zoekt. 

Is je paard aan een nieuw deken toe? Dan kan de Sint altijd terecht by Leon by BeliseGreenfield Selection of Horse2Me.

Wil je eigenlijk gewoon nieuwe paardenspullen vragen aan de Sint maar weet je niet precies wat? Horse2MeLieven HendrickxGreenfield SelectionPiccobello Ruitershop en Emmers Ruitershop bieden een totaalaanbod waar voor elk wat wils te vinden is. 

Wil je dit jaar eerder een origineler cadeau? Neem dan zeker eens een kijkje op Equschool (voor trainingen van topruiters), Equi-Arte of DM-Equine (omheiningen).