Buitenkans! 28 Topgefokte veulens van internationaal succesvolle moederlijnen!

Buitenkans! 28 Topgefokte veulens van internationaal succesvolle moederlijnen!

Stud 111 is reeds meer dan 40 jaar actief in de fokkerij van springpaarden, en alweer een 10-tal jaar organiseren wij veulenveilingen onder de naam Foal Auction 111. Talloze 111-fokproducten brachten het tot goedgekeurde hengst en/of presteren op het hoogste niveau in de internationale springsport.

En we zitten niet stil bij Stud 111: onze stal goedgekeurde hengsten breidt zich verder uit in samenwerking met Abdel Said Sporthorses waar we dit jaar een eigen splinternieuw EU-goedgekeurd dekstation gestart zijn onder de naam Stallions AS111. Ook zijn we dit jaar begonnen met het organiseren van embryo- en gereden paarden veilingen.

Het wereldbekende springparadijs Azelhof is opnieuw het decor voor alweer de tiende jaargang van onze Foal Auction 111. Topfokkerij en topsport hand in hand. Zo proeft U meteen van de toekomst van uw veulen...

3 juni - 8PM - live & online bieden

Bekijk de collectie:  https://www.foalauction111.com/live-veiling/7

Foal Auction 111 wordt georganiseerd door het ervaren 111-team dat streng toeziet op de kwaliteit van de aangeboden veulens. Hierbij is de jarenlange kennis en ervaring als fokker een grote troef. Het keuringsrapport van elk van de veulens kunt U terugvinden op onze website. Naast onze strenge selectie een extra garantie voor U als koper.

Neem een kijkje op onze website in de rubriek referenties en laat U overtuigen door de reeds indrukwekkende lijst van veulens die via onze veilingen zijn verkocht.

Succes met het bieden op uw favoriet!

Voor meer informatie:
Stijn Vandesteene +32 477 24 27 47
Adinda Cha +32 485 74 70 75