Bied nu tijdens de Kattenheye.Horse Auction - Veulens, embryo's en fokmerries rechtstreeks van de fokker!

Bied nu tijdens de Kattenheye.Horse Auction - Veulens, embryo's en fokmerries rechtstreeks van de fokker!

De bekende Belgische fokker Kattenheye presenteert met trots de online veiling van 2 t.e.m. 6 september. 39 paarden waaronder veulens, fokmerries en embryo's zullen er ter veiling aangeboden worden. Onder de vaders vinden we onder andere de uitzonderlijke Chacco Blue, Eldorado vd Zeshoek en Emerald terwijl bij de moederlijnen namen voorbij komen als Ratina Z, Larthago, Narcotique De Muze II, Utopia vd Donkhoeve, Don Juan vd Donkhoeve en nog zoveel meer. 

Sinds hun start in 2006 hebben Mieke en Tony Raman al stevig geรฏnvesteerd in goede lijnen en kwaliteitsvolle kruisingen. Elk jaar verlaten er ongeveer 40 sportpaarden hun stal om de wereld en de jumpingscรจne verder te ontdekken. Hun fokkerij is succesvol te noemen door onder andere Jack van 't Kattenheye, Mr Uno-K van โ€˜t Kattenheye, Melodie-K van 't Kattenheye, Indoktro K van 't Kattenheye, Impress-K van 't Kattenheye Z, Zoรซ K van't Kattenheye Z en nog vele anderen. Is uw nieuwsgierigheid al aangewakker? Bekijk hier alvast de collectie!


๐‚๐ก๐š๐œ๐ž๐จ๐ง ๐Š๐š๐ญ๐ญ๐ž๐ง๐ก๐ž๐ฒ๐ž-๐ƒ๐จ๐ง๐ค๐ก๐จ๐ž๐ฏ๐ž ๐™ (Chacco Blue x Heartbreaker). 

Chacco Blue is de wereld nummer 1 op de WBFSH en ongetwijfeld รฉรฉn van de meest gewilde hengsten van de wereld. Maar ook de moederlijn is zeer exclusief... De tweede oudste nakomeling van deze merrie, Burletta vd Donkhoeve Z, won het vrijspringen van Jumping Mechelen als tweejaarse. Het is bijgevolg geen verrassing dat deze knappe merrie verkocht werd voor 46.000 euro en u kunt nu haar halfbroer op de kop tikken!


๐„๐ฅ ๐‰๐ฎ๐š๐ง ๐Š๐š๐ญ๐ญ๐ž๐ง๐ก๐ž๐ฒ๐ž-๐ƒ๐จ๐ง๐ค๐ก๐จ๐ž๐ฏ๐ž ๐™ (Eldorado vd Zeshoek x Bamako de Muze) zal ongetwijfeld een van de veilingtoppers zijn. Hij heeft de uitstraling, de stamboom en de bijhorende naam ;-). Vader Eldorado is een ongelooflijke voortbrenger van top sportpaarden en hetzelfde kan gezegd worden van moedersvader, Bamako De Muze, die bekend werd onder Karline de Brabander. En dat is nog niet alles... De moeder van dit veulen is de volle zus van Olympisch zilver-winnaar DON JUAN VD DONKHOEVE, die een van de beste paarden is van niemand minder dan Jessica Springsteen. Als dit veulen geen garantie heeft tot succes, weten we het ook niet meer.


๐…๐€๐“๐ˆ๐Œ๐€ ๐•/๐ƒ ๐ƒ๐Ž๐๐Š๐‡๐Ž๐„๐•๐„ (Calato Z x Canaletto) is drachtig van een veulen uit Emerald (uitgerekend 16/03/2023). Ze is dichte familie van Utopia vd Donkhoeve (CSI 1m60 onder Pieter Devos), Allegro vd Donkhoeve (CSI 1m60 onder Isabella Pinheiro), Farao of Heritage (CSI 1m60 onder Marco Condurro), Belando vd Wijnhoeve Z (CSI 1m60 onder Jean-christophe De Grande) en nog veel andere Grand Prix sportpaarden!


๐–๐ก๐š๐ญ๐ฌ๐€๐ฉ๐ฉ-๐’๐“๐— ๐ฏ๐š๐ง ๐Š๐š๐ญ๐ญ๐ž๐ง๐ก๐ž๐ฒ๐ž (Emerald x Cumano) is ongetwijfeld een van de sterren van deze collectie! Zijn halfbroer Wonder Boy STX van Kattenheye werd vorige week nog voor 48.000 euro verkocht tijdens de Stephex Auction en is zeker speciaal! Whatsapp is een DIRECTE zoon van de impressionante Amaryllis. Een merrie die zelf op het hoogste niveau heeft gepresteerd met Pedro Venis en zelfs een top ranking in de FEI World Equestrian Games in Lexington in 2010 wist te scoren, samen met talloze andere prestaties waaronder een derde in de CSI5* van Madrid en tweede in de CSI4* van La Coruna, beide in 2010. 


๐–๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ฅ๐จ๐จ-๐Š ๐ฏ๐š๐ง ๐Š๐š๐ญ๐ญ๐ž๐ง๐ก๐ž๐ฒ๐ž (Warrior x Kannan) komt uit een van de beste moederlijnen van Belgiรซ! Eloubet van de Doorndonkhoeve produceerde met Indoktro K (CSI 1m50 - Susan Griffis), Mr Uno-K (CSI 1m55 - Nicola Philippaerts), Rockit-K (CSI 5YH - Jan Vermeiren) en Sky Blue-K (Team Nijhof) al vier goedgekeurde hengsten. Dat zijn heel wat redenen om zeker een bod uit te brengen!  


๐„๐ฅ ๐‚๐š๐ญ๐จ๐ค๐ข ๐•๐š๐ง ๐ƒ๐ž ๐‡๐จ๐ ๐ž๐›๐จ๐ซ๐  ๐™ (Eldorado vd Zeshoek x Catoki) is een vurig veulen van Eldorado vd Zeshoek. Hij heeft duidelijk de souplesse van moedersvader Catoki mee. Dat gecombineerde met de enorme potentie van Eldorado zullen van El Catoki ongetwijfeld een hengst voor de toekomst maken. Bovenop dit alles is zijn jonge moeder, Coachella, een directe dochter van Vaciende die deelnam op CSI5* 1m60 World Cup niveau onder het zadel van Therese Henriksen!


๐ˆ๐ง๐ฉ๐ฅ๐š๐ง๐ญ๐ž๐ ๐„๐ฆ๐›๐ซ๐ฒ๐จ ๐‘๐š๐ญ๐ข๐ง๐š ๐™ (Untouchable x Tangelo van de Zuuthoeve) stamt af van de jonge merrie Tsarina-K van Kattenheye. Overgrootmoeder van deze embryo is Roxan Z, de volle zus van Piet Raijmaker's Ratina Z en Ricardo Kierkegaard's Renommee Z. Dat betekent dat deze embryo dichte familie is van meerdere INDRUKWEKKENDE Grand Prix paarden zoals Van Dutch, Dino W, Chamir Z, Darwin Z, Ramadan Z, Chicago I Z, Sterrehof's Cayetano Z, Santa Catarina La Silla, Crown Z, Comme Il Faut, Treasure Z en vele anderen!


Maar ook de anderen van deze collectie zijn zeker het bekijken waard! Aarzel niet om contact op te nemen via info@kattenheye.horse bij vragen of voor meer informatie over een van deze paarden.


Plaats uw online bod van 2 t.e.m. 6 september via www.kattenheye.horse

Registeren en bieden: www.kattenheye.horse

De veiling loopt van vrijdag 2 september tot dinsdag 6 september 19u.