Beloftevolle springpaarden, knappe hunters en uitzonderlijke embryos ... Chosen.auction maakt collectie bekend

Beloftevolle springpaarden, knappe hunters en uitzonderlijke embryos ... Chosen.auction maakt collectie bekend

De Europese kwaliteitsveiling van springpaarden, Chosen.auction heeft haar nieuwe collectie bekend gemaakt. Een collectie om in de gaten te houden! Prachtige springpaarden, knappe hunters en jawel ook twee uitzonderlijke embryos ... 

Het team van Chosen.auction heeft moeite nog kosten gespaard om een prachtige collectie van bewezen en beloftevolle springpaarden bijeen te brengen. "Voor iedereen die op zoek is naar een leuke toekomst in de paardensport is er een perfecte match... " vertelt de organisatie.

Nieuw is de eerste maal dat er 2 geïmplanteerde embryos aanwezig zijn in de collectie. "We beogen steeds een knappe en beloftevolle (springsport) toekomst aan te beiden aan onze kopers. We zijn dan ook trots de broer van H&M All In en een Bamako de Muze embryo uit de volle zus van Eve Jobs' Venue d'Fees des Hazalles te kunnen aanbieden. Deze twee uitzonderlijke embryos bevestigen ons doel."

Een uitzonderlijke collectie ... 

Een van de meest getalenteerde paarden is zonder meer de 7-jarige, Pistache 'T'. Deze dochter van Armitage heeft een ongezien vermogen dat gecombineerd wordt met modern bloed. Zonder twijfel zal de merrie in de toekomst te zijn zijn tijdens één van de belangrijke kampioenschappen.

Ook de vijfjarige merrie My Style VK (by Carrera VDL) is er eentje om in het oog te houden. Een imponerende merrie uit de Ratina Z-moederlijn. Lichtvoetig en voorzichtig, haar wacht een mooie sportieve toekomst. Zoek je meer ervaring en kracht? Dat vind je zeker bij, Cassalanto PS  (by Casallco).  Dit paard flirt met de perfectie ... 

Nuttige info

De veiling loopt van  21 Augustus - 23 Augustus 8pm (CEST)

Je moet geregistreerd zijn om een bod uit te brengen...: Register Now & Bid Later

Ontdek de volledige collectie hier