Belgisch kampioen, Ermitage Kalone drukt stempel in exclusieve veulen collectie Equestrian-Auctions.com

Belgisch kampioen, Ermitage Kalone drukt stempel in exclusieve veulen collectie Equestrian-Auctions.com

Ben je klaar voor een opwindende toekomst in de paardensport? Ontdek de geweldige collectie prachtige veulens met indrukwekkende pedigrees bij Equestrian Auctions.

Met een knipoog naar jouw toekomst in de paardensport zijn de veulens klaar om indruk te maken. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de prestaties zijn van essentieel belang. Wat dacht je van Billion EQ Z (Balou du Reventon), een zoon rechtstreeks uit het WEG-paard, Prunella d'Ariel! Of Diquantra Z, een Dominator-merrieveulen uit de VOLLE zus van A Million Dollar vh Schaeck.

Voor wie van uiterlijk houdt, kan Capaldi Cara S Z, een prachtig veulen van Conthargos uit een olympische stamlijn, indruk maken!

Ermitage Kalone drukt stempel!

Maar er is meer ... Fantastische  Lady EQ Z, een blauwogige dame van Utamaro d'Eccaussines, zal je verliefd laten worden, net als de bontgekleurde Arrow St Hubertushoeve, een prachtig veulen van de Belgische kampioen Ermitage Kalone! 

Gilles Thomas zijn hengst tekent bovendien ook voor het vaderschap van Ebabelou d'Augustijn Z, een hengstveulen met grootmoeder, Carte Blanche Z. Of ET Phone Greenhill Z, een veulen van Ermitage Kalone, terug naar de bekende Gala!

Maak je klaar!

Ontdek nu de volledige collectie.