Beleef magie op de X-mas Tour in het Azelhof van 7 t.e.m. 17 december 2023

Beleef magie op de X-mas Tour in het Azelhof van 7 t.e.m. 17 december 2023

Het feestseizoen wordt nog sprankelender met de komst van de X-mas Tour naar het Azelhof van Lier. Van 7 tot 17 december 2023 verwelkomt het CSI Lier ruiters en paarden van over de hele wereld voor een schitterende competitie vol spanning en sensatie.

Hoogtepunten van de X-mas Tour

Totaal Prijzengeld van 185.000 euro
 De X-mas Tour belooft niet alleen een visueel feest te worden, maar ook een lucratieve. Met een indrukwekkend totaal prijzengeld van 185.000 euro, zal de competitie zeker de allerbeste ruiters aantrekken die strijden om hun deel van de beloning.

4 Longines Ranking Classes

De X-mas Tour biedt niet alleen de mogelijkheid om een aanzienlijk bedrag te winnen, maar geeft ruiters ook de kans om hun Longines-ranking te verbeteren met 4 Longines Ranking Classes op het programma!

1.40m Finale
De spanning bereikt een hoogtepunt met de 1.40m finale. Ruiters zullen hun vaardigheden tot het uiterste moeten benutten om deze uitdagende hoogte te overwinnen en een gedenkwaardige indruk achter te laten. Voor de absolute toppers is er extra reden om te schitteren. Met twee kansen om 10.000 euro aan prijzengeld te winnen!

Permanente paardenstallen en nieuwe indoor paddock
Comfortabel en veilig op stal tussen de wedstrijden door met permanente stallen voor elk paard. 
Als kers op de taart introduceert het Azelhof trots hun nieuwe indoor paddock. Een ideale ruimte voor ruiters om hun paarden voor te bereiden en te trainen, zelfs bij minder gunstige weersomstandigheden.

Dit wordt meer dan zomaar een wedstrijd; het wordt een ervaring vol sportieve prestaties, feestelijke sfeer en onvergetelijke momenten. Mis de X-mas Tour op het Azelhof van Lier niet. Het belooft een fantastische tijd te worden tijdens de meest magische tijd van het jaar.


Meer weten? Kijk dan snel op de website van het Azelhof