Eemsned nieuwe hoofdsponsor Indoor Tolbert

Eemsned nieuwe hoofdsponsor Indoor Tolbert
Van 21 tot en met 31 maart staat de Hedde Jan Cazemier manege voor de dertigste keer in het teken van Indoor Tolbert. Het concours hippique is erg veelzijdig met diverse dressuur-, spring-,
tuig- en showrubrieken. Eemsned zal vanaf deze aankomende jubileumeditie te boek staan als hoofdsponsor van Indoor Tolbert.

Eemsned is een belangrijke landelijke speler op het gebied van de verkoop en onderhoud van paardentrailers, aanhangwagens, schaftwagens en minitractoren. Daarnaast biedt Eemsned de
mogelijkheid tot lease of verhuur van de voertuigen. Ook kunt u bij het Losdorpse bedrijf voor voer en stalstrooisels terecht. Eemsned staat garant voor klantvriendelijkheid, ruime openingstijden, grote voorraad en levering door heel Nederland.

Vanaf 2018 zal Eemsned de hoofdsponsor van Indoor Tolbert zijn. Johan Breider, voorzitter van Indoor Tolbert, is erg blij met deze samenwerking: “Wij zijn erg blij dat Eemsned zijn naam wil verbinden aan ons concours.”. De eigenaar van Eemsned, Gert Smit, vertelt over deze samenwerking: “Indoor Tolbert is al een decennia oud concours en heeft zich door de jaren heen op de kaart gezet bij de ruiters en het publiek. Ik heb erg veel vertrouwen in dit mooie concours zeker met het oog op de toekomstige uitbreidingen. Tevens hoop ik op een langdurige relatie.”

Voor meer informatie over Indoor Tolbert zie: www.indoortolbert.nl