Horse Auction Beervelde onthult interessante en uitgebreide collectie

Horse Auction Beervelde onthult interessante en uitgebreide collectie

Het aftellen is begonnen, binnenkort is er tijdens het paardensport evenement in Beervelde opnieuw een live auction. Het team van Eye of The Master zet zijn schouders onder de Horse Auction Beervelde en komt aan gegaloppeerd met een knappe collectie embryos, veulens, vrijspringers en jonge gereden paarden.

Er zal zowel online als "in de zaal" kunnen geboden worden. Op maandag 1 augustus opent de online veiling. De live veiling zal plaatsvinden op zaterdag 6 augustus bij het Flanders Horse Event te Beervelde. In totaal zullen 36 embryos, veulens, vrijspringers en jonge springpaarden van eigenaar wisselen.

Ontdek alvast de collectie hier

Favorieten van de redactie?

Er zijn zes gereden paarden die op 6 augustus van eigenaar zullen wisselen.  Twee vallen meteen op. Zo ook Cover Girl DH Z, deze zesjarige merrie is een dochter van Patrik Spits zijn Grand Prix merrie, Withney vd Dwerse Hagen. Ook de zevenjarige  Jezebeau BC (Thunder vd Zuuthoeve). Deze zoon van Thunder vd Zuuthoeve springt kastelen en zal zeker nog van zich laten horen in de toekomst. 

Bij de vrijspringers zijn er hoge verwachtingen voor oa. Trixie van 't Ameldonk. Trixie is een driejarige ruin van Taran de la Pomme rechtstreeks uit Virginia van 't Ameldonk. Ook de driejarige Dili Russe Z doet watertanden. De merrie is een perfecte combinatie van Diamant de Semilly en Lux Z en komt uit de moederlijn van Jonna Ekberg haar GP-paard, Calypso de Beaufour.

Bij de veulens spot je meteen heel wat kwaliteit. Zo is er Lyo Z, een merrie van Lector vd Bisschop direct uit de moederlijn van Hello Sanctos.  Ook Urus DM (United Touch) valt op. Dit hengstenveulen komt uit de uitzonderlijke moederlijn van Online vd Bisschop, dochter van Josephine vd Bisschop, die zelf 1.45m sprong en een 1.45m moederlijn aan het opbouwen is. 

Verder is het uitkijken naar Chayenne Blue VD Meersarena Z, een Chacco-Blue merrieveulen met moeder, Constant van Paesschen's Cavalla. Het hengstveulen Welton Prinseveld DSC schept ook hoge verwachtingen. Welton is een Clearway zoon rechtstreeks uit Goya (Usha van 't Roosakker).

Last but not least zijn er de embryos. Daar merk je meteen het embryo Dominator 2000 Z x Nabab de Reve, het embryo wordt de toekomstige broer of zus van Mumbai en Opium JW van de Moerhoeve TN. Uitzonderlijk is dat er zowel een gesekst merrie embryo (veulen) is en een hengst embryo. Ook het embryo Chacco-Blue x Verdi TN, doet watertanden als rechtstreeks uit de Emerald-lijn.

Ontdek de collectie nu: KLIK HIER