Hengstenspotlight: Reborn De Muze

Hengstenspotlight: Reborn De Muze

Reborn de Muze is een schitterende hengst met een indrukwekkende springtechniek. Deze BWP-goedgekeurde hengst is een zoon van Malito de Reve uit een Filou de Muze moeder en maakte al bij meerdere kenners goede indrukken. Reborn is bovendien een van de weinig goedgekeurde hengsten van Cumano, een voormalige Wereldkampioen! 


De vader van Reborn, Malito de Reve behoorde in 2019 tot de top 100 van de WBFSH Sire Ranking door de extreem goede resultaten van zijn nakomelingen in de topsport. De moeder, Litchi de la Liniere is een dochter van de welbekende Heroïne de Muze die met Taizo Sugitani in het zadel succesvol tot op 1.60m niveau sprong. Alsof deze indrukwekkende DNA nog niet genoeg is, zien we ook nog de befaamde Narcotique de Muze II schitteren in de moederlijn. 

Reborn de Muze toont een uitzonderlijk goede springtechniek met veel schoudergebruik. Daarnaast heeft deze toekomstige topper een prachtige uitstraling waar niet omheen te kijken is. Deze hengst combineert balans met voorzichtigheid en doet daar nog een schepje intelligentie bovenop! 

Krijgt u het ook al warm om dit talent verder te ontdekken? Klik dan HIER voor meer informatie. 

Bron: Equnews 
Foto: op vraag van klant - Aan De Watergang