De toekomstige zus van Messi van't Ruytershof, Jeunesse, ... Dit is de embryo collectie voor een geslaagd 2023!

De toekomstige zus van Messi van't Ruytershof, Jeunesse, ... Dit is de embryo collectie voor een geslaagd 2023!

Laatste oproep aan de liefhebbers van springtalent en toekomstinvesteerders! Het aftellen is begonnen... Vanavond loopt de veiling van Equestrian Auctions af. Bekijk nog snel welke 'Belgium Quality Embryos' onder de hamer gaan en grijp je kans voor het te laat is... 

De veelbelovende collectie is nog steeds dezelfde maar de prijzen gaan gestaag omhoog... "We beloven het beste van de Belgische (spring)fokkerij" blijft het motto van Equestrian Auctions. Alle embryos zijn reeds geïmplanteerd en zorgen dat je fokkerij in 2023 met een garantie op succes van start kan gaan. 

Grote koplopers van het moment zijn de toekomstige ZUS van Messi van 't Ruytershof die momenteel binnen België blijft en de embryo uit Aganix du Seigneur x Gatoucha van 't Roosakker (Diamant de Semilly) die interesse opwekt in Duitsland. 

Ook de merrie-embryo uit Comme Il Faut x Gamine de la Pomme (Darco) trekt de aandacht en zo ook de biedingen omhoog. Andere toppers zijn de embryo van Haertbreaker uit de moederlijn van Emerald en de embryo uit Plot Blue x Taj Mahal Van ten Bos

Verder zijn de loten Chacco-Blue uit de zus van Ludger Beerbaum zijn ChiaraToekomstige volle ZUS van Yves Vanderhasselt zijn Jeunesse!  en Chacco-Blue uit de zus van Olivier Philippaerts' GP-merrie, Miro ook niet van de minste om de investering te wagen voor het te laat is. 

De online embryo veiling eindigt vanavond, dinsdag 06 december.
Ontdek de collectie hier

Gratis online registreren is noodzakelijk om te bieden. Registreer je hier