BWP Stallion Auction: Try Me-K Van Kattenheye voor 140.000 euro onder de hamer

BWP Stallion Auction: Try Me-K Van Kattenheye voor 140.000 euro onder de hamer

Het was een op zijn minst gezegd, succesvolle BWP Stallion Auction vanavond in Lier. Dé absolute veilingtopper was Try Me-K van Kattenheye, een beloftevolle Prestige van het Kluizebos hengst. 

De driejarige Try Me-K van Kattenheye ging voor maar liefst 140.000 euro onder de hamer. De vader van Try Me-K van Kattenheye is de zeer moderne, beloftevolle hengst Prestige van het Kluizebos. Voor Prestige’s vaderschap tekende de grootgeldverdiener Halifax van het Kluizebos, de Heartbreaker-zoon waarmee Lorenzo de Luca jarenlang excelleerde in de zwaarste 5*-concoursen en zelfs ooit de ranking van de beste springpaarden ter wereld aanvoerde. De moeder van Prestige is een volle zus van de topvererver Clinton. Deze mix resulteert in vermogen, instelling en elektriciteit op de sprong waar vele bieders hun oog op lieten vallen. 

Voor 94.000 euro ging Talifax van 't Roth (Scuderia 1918 Halifax van het Kluizebos x Ulivia van 't Roth) onder de hamer. 
Notting Hill S (Cornet Obolensky x Nestia S) mag verhuizen voor een bedrag van 82.000 euro. Tolkien VGW (Nixon Van 'T Meulenhof x Elvis Ter Putte) vertrekt voor 80.000 euro. 

Video van Try Me-K Van Kattenheye: 


Bron: BWP 

Foto: BWP