30e editie van CSI Réiser belooft twee weken topsport in Luxemburg

30e editie van CSI Réiser belooft twee weken topsport in Luxemburg

De Réiser Päerdsdeeg in Luxemburg zijn terug met weer een CSI evenement verspreid over twee weken. Van 16 tot 18 juni en van 22 tot 25 juni zullen de arena's in Herschesfeld vol staan met geweldige paarden en enthousiaste ruiters! De eerste week staat in het teken van CSI* en CSI-V terwijl de tweede week naar CSI*** niveau gaat, vergezeld van wederom een CSI*.

De organisatie staat voor expertise en topsport en kijkt uit naar de alweer 30e editie van het CSI Luxembourg. Zoals altijd zal het evenement de place to be zijn voor de top van de sport en hun fans! Bekend om zijn geweldige feesten, gezellige sfeer en veel animatie en entertainment, mikt het evenement voor deze 30ste editie alleen maar hoger.

Twee weken op rij staat het springen centraal. Dit jaar maakt de graspiste plaats voor een grote zandpiste die wacht om bereden te worden naast twee ruime opwarmpistes. Paard en ruiter worden opnieuw verwend in en naast de ring. Toeschouwers kunnen alleen het beste verwachten tijdens de drie Longines Ranking rubrieken, naast tal van andere proeven. Mocht dat nog niet genoeg zijn, het totale prijzengeld bedraagt 189.000 euro!

Meer informatie? Ga naar Jumping.lu of volg hen op Facebook en Instagram!