Goud voor Chic van de Lentakker Z met Sacha de Wit in troosting WK vijfjarige paarden

Goud voor Chic van de Lentakker Z met Sacha de Wit in troosting WK vijfjarige paarden

De vijfjarige ruin Chic van de Lentakker Z kwam onder het zadel van de Nederlandse Sacha de Wit de arena binnen en nam de overwinning mee naar huis van de troosting rubriek van het Wereldkampioenschap voor vijfjarige paarden. 

Het zilver was voor de Belg Marnick Spits en Roxette V. 't Recht eind. De vijfjarige merrie uit Aganix du Seigneur kon niet tippen aan de snelheid van de Comme il Faut-zoon. Het podium bestond uit allemaal dichte buren met Valentin Pacaud op drie. Op de rug van Heroine de Vains (v. Diamant de Semilly) ging het brons mee naar Frankrijk. 

Net naast het podium vinden we nogmaals een Nederlandse combinatie. Ruben Romp reed Madonna (v. Verti TN) naar de vierde plaats in deze troosting. De vijfde plaats was wat internationaler en werd gevuld door de Portugese Molly Hughes Bravo in het zadel van Hhs Mercedes (v. Can Ya Makan). 

Binnen de top vijftien noteren we nog een veertiende plaats voor Johan Bergs met Mariekske A (v. Edinburgh) voor Renske Kroeze met Mees vd Watermolen (v. Vannan) die vijftiende werd. 

Volledige uitslag