[NK Springen] River Morssinkhof beste bij 2e onderdeel Children, zes ruiters delen eerste plaats

[NK Springen] River Morssinkhof beste bij 2e onderdeel Children, zes ruiters delen eerste plaats

Bij de Children wordt een spannende strijd geleverd op het NK! Momenteel staan ze met z'n zessen op kop van het klassement, River Morssinkhof won het tweede onderdeel. 

Op de rug van Leonidas 129 (v. Leonce) was Morssinkhof niet te houden en won met bijna twee seconden verschil deze 1.25m rubriek direct op tijd. Het duo won in 70,37 seconden. Met 72,27 op de klok was er voor Faye Louise Vos een tweede plaats op Calgary 56 (v. Carinjo). Liv Linssen mocht de top drie afsluiten en stuurde Lacona (v. Contendro 2) foutloos over de finish in 72,64 seconden. 

Linssen had ook Cini W Z (v. Comme Il Faut) gezadeld en werd nog eens vijfde. Nina Houtzager deed één plaatsje beter en stuurde Chaccotana (v. Chacco Gold) naar de vierde plaats. Vince Nanning was de laatste die nog een prijs kon meepikken en werd zesde op Juliëtte (v. Dantos). 

In de tussenstand staan voorlopig zes combinaties met 0 strafpunten op één! Dat zijn Nina Houtzager met Hero Elvis (v. Querly Elvis) maar ook met Chaccotana (v. Chacco Gold), Liv Linssen met zowel Cini W Z (v. Comme Il Faut) als Lacona (v. Contendro 2), Stella Heijligers met Sambucca (v. Sandro Boy) en tot slot Bethany Vos met Nindoxello (v. Nintender).

Bekijk de uitslag van het tweede onderdeel hier
Bekijk hier de tussenstand van het NK Children