[NK Springen] Maikel van der Vleuten domineert tweede onderdeel, Jur Vrieling blijft aan de leiding

[NK Springen] Maikel van der Vleuten domineert tweede onderdeel, Jur Vrieling blijft aan de leiding

Op het hoogste niveau verzamelde de Nederlandse top op de pistes van Deurne! Maikel van der Vleuten liet geen enkele ruimte voor de concurrentie en domineerde het podium, Jur Vrieling blijft standvastig op één in de tussenstand. 

Maikel van der Vleuten kwam als eerste met Luigi d'Eclipse (v. Catoki) aan de start en zette de te kloppen tijd op 75,96. Als een van de laatsten stuurde hij O'Bailey van het Brouwershof (v. Darco) de ring in en reed net geen seconde van zijn eigen tijd af! Zo nam van der Vleuten niet enkel de overwinning voor zijn rekening maar werd hij ook nog eens tweede. Leopold van Asten volgde met het brons voor VDL Groep Iron Z (v. Charisma Z). 

Jur Vrieling, huidige leider van het klassement, mocht als laatste van start op Fiumicino van de Kalevallei (v. Plot Blue). Ook hij bleef opnieuw foutloos en finishte deze keer op zes. Harrie Smolders deed één plaats beter op Uricas vd Kattevennen (v. Uriko) terwijl Mathijs Van Asten de vierde plaats innam met Hotspot (v. Hors La Loi). 

In de tussenstand leidt Jur Vrieling nog steeds met Fiumicino van de Kalevallei met een puntentotaal van 0. Maikel van der Vleuten neemt voorlopig op Luigi d'Eclipse de tweede plaats in, gevolgd door Harrie Smolders en Uricas vd Kattevennen


Bekijk hier de volledige uitslag van het tweede onderdeel
Bekijk hier de tussenstand van het NK