[NK Springen] Auke Feenstra neemt leiding over bij Young Riders, Morssinkhof wint ronde twee

[NK Springen] Auke Feenstra neemt leiding over bij Young Riders, Morssinkhof wint ronde twee
Het tweede onderdeel van het NK voor Young Riders werd gewonnen door Skye Morssinkhof. In de tussenstand neemt Auke Feenstra de leiding over. 

In dit tweede onderdeel rechtstreeks verreden op tijd stonden de hindernissen op 1.45m hoogte. Gisteren reed ze nog naar de overwinning met G-Vingino-Blue (v. VDL Zirocco Blue, vandaag was het wederom Morssinkhof die in het zadel van Baloubelle 5 (v. Baloubet du Rouet) niet te kloppen was. Fleur Holleman was de enige andere amazone die zonder fouten én binnen de tijd finishte en tweede werd op Cataque du Haut Breil (v. Conrad). Voor Auke Feenstra werd een tijdsfout aangerekend met Jolineke (v. Starpower), net als voor Mans Thijssen en Charlie (v. Casall). Yannick Janssen van Grunsven kreeg twee tijdsfouten achter zijn naam met Lugaignac des Pouplis (v. Atlantic) en werd vijfde. Als laatste plaatste Mart Ijland zich met Kaida CM (v. Kannan) op zes. 

In de tussenstand voor het NK neemt Auke Feenstra de leiding over! Fleur Holleman volgt op de tweede plaats terwijl Skye Morssinkhof het podium momenteel vervolledigt op drie. 


Bekijk de volledige uitslag hier
Bekijk de tussenstand hier