Ierse springteam voor Olympische Spelen in Parijs bekend!

Ierse springteam voor Olympische Spelen in Parijs bekend!

De Ierse federatie heeft zijn Olympisch team voor Parijs bekend gemaakt. Michael Blake meekt bekend dat hij zal rekenen op Daniel Coyle met Legacy, Cian O’Connor met Maurice en Shane Sweetnam met James Kann Cruz.

De P Alternate Atleet/Paard combinatie zal Bertram Allen zijn met het Ierse Sportpaard Pacino Amiro, en de reservecombinaties die ook genomineerd zijn, worden hieronder vermeld.

Michael Blake zei: “Het is de grootste eer voor een atleet om gekozen te worden om zijn land te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen en ik ben verheugd deze atleten te hebben gekozen voor overweging voor Parijs.

“We beleven momenteel een uitstekende periode van Iers springen en het is een getuigenis van de ruiters en al hun teams die de paarden thuis en tijdens wedstrijden verzorgen, dat ze allemaal zo’n hoog niveau hebben bereikt.

“De atleten en paarden die ik heb gekozen, presteren briljant, week in week uit, op het internationale toneel en we zullen alles geven wat we hebben om te bereiken wat we ons hebben voorgenomen.

“Ik wil het Olympisch Comité van Ierland, Sport Ireland, Horse Sport Ireland en iedereen die betrokken is bij het showjumpen in Ierland bedanken voor hun steun en ik hoop dat we iedereen trots zullen maken.”

De combinaties die genomineerd zijn, in alfabetische volgorde, voor overweging voor selectie door het OFI zijn:

Daniel Coyle (Co. Derry) met Legacy, eigendom van Ariel Grange.

Cian O’Connor (Co. Kildare) met Maurice, eigendom van Keira Stoute, Sarah Stoute en Cian O’Connor.

Shane Sweetnam (Co. Cork) met James Kann Cruz (ISH), eigendom van Gizmo Partners LLC.

De volgende combinatie is geselecteerd als P Alternate:

Bertram Allen (Co. Wexford) met Pacino Amiro (ISH), eigendom van Ballywalter Stables.